Kattungar

Kul att ni är intresserade av sibiriska kattungar. En älskvärd ras som alltid vill vara där vi är och både lekfulla och keliga. Nästan som en blandning mellan hund och katt men det kan vi inte tala om för dem ;)

Hos oss växer kattungarna upp mitt i familjen,  de föds i lugnet i våran klädkammare, där vi inreder ett litet katt "BB" som är tyst och mörkt. Honorna får välja själva var de vill föda så de verkar uppskatta det. Efter de första dygnen tröttnar mammorna på stillheten  och brukar flytta kattungarna till vardagsrummet som ligger öppet mitt i huset. Där känner honan att hon kan vara med oss men också ha koll på de små. Samtidigt vänjer sig kattungarna vid att det är liv och rörelse runt dem. Vi hanterar dem mycket och pysslar med dem så de vänjer sig vid människor, den första tiden i en kattunges liv är viktigt för socialisering så vi lägger mycket jobb på det för att ni ska få en kattunge som lätt hittar sin plats i sitt nya hem.

Kull född
2023-09-05

En vacker höstmorgon födde SE* Stolthetens Darling Doris 4 fina kattungar. 3 honor och 1 hane.  Pappa CH Champion Foresthunter. Doris var så stolt och vi som vanlig hänförda av de söta små.

 
 

S* Videgården´s
Madicken On the Rocks

♀️Hona
Bokad

S* Videgården´s
Aska On the Rocks

♀️Hona

Bokad

S* Videgården´s
Sally On the Rocks

♀️Hona

Bokad

S* Videgården´s
Åke On the Rocks

♂️Hane 

Bokad

 

S* Videgården´s Madicken Martlesham

 

S* Videgården´s Aska Martlesham

 

S* Videgården´s Sally Martlesham

 

S* Videgården´s Åke Martlesham

Köpa kattungeDu kanske har kommit så långt att du är intresserad av att köpa en kattunge av oss. Du är välkommen att höra av dig till oss så du kan få veta mera om oss och vi lite mer om hur ni har tänkt er för att det ska bli så bra som möjligt för alla. Har vi ingen kull just nu kan du alltid höra av dig så kan du få veta mera om vad vi har för planer. 

Kontakt

Telefon

Vi är också så glada...


för alla kärleksfulla fina hem våra kattungar som redan har flyttat har fått.  När en kattunge lämnar oss finns vi med som stöd, så länge och ofta som nya hemmet vill. Vi vet att det kan vara mycket att tänka på om det är första gången man köper en katt och det finns inga frågor som är fel, vi har också varit där en gång. Vi delar gärna med oss av det vi kan och har lärt oss.

En katt från oss är 
  • Chippad
  • Vaccinerad
  • Stamtavla och registrerad i SVERAK
  • Individuelltförsäkrad
  • dolda fel försäkrad
  • Socialiserad och hanterad
  • HCM och PKD testade föräldrar