Här är jag


Kajsa som älskar kor. Du kommer förstå varför jag gillar kor om du får chansen att umgås dem en länge tid. Vi kan lära oss mycket av deras förmåga att vara just här i nuet och njuta av det enkla i livet på ett sätt som smittar. Jag har haft förmånen att äga och föda upp kor som månskensbonde, därför ligger det mig fortfarande varmt om hjärtat att värna om djuren och det svenska jordbruket.

Men hur kom bakningen in i bilden? Min mormor lärde mig som lite. hur man bakade tyska kakor som hon fått lära sig av sin mamma. Jag fick med mig att kaffestunden med kokkaffe på eftermiddagen var helig. Då myste vi en stilla stund och pratade om livet. Där väcktes mitt intresset för bakning som har följt mig hela livet vid sidan av annat. Nu har var sak sin tid, och det är det äntligen bullens tid :) 

Träffar du mig kan det hända att du får ett brandtal om goda svenska livsmedel och mat. Men du kan väldigt lätt stoppa mig genom att prata om vad just du brinner för. För jag tycker om människor, och tillfällen där vi får varandra att lysa lite mera.
Tre snabba

 
Favorit bulle? Det är nog en klassisk kanelbulle, inte ett bak utan att några kanelbullar görs.
Favorit blomma? Pelargon, de är överlevare. Viktigt som blomma hos mig. Hade en gång över 200 sticklingar satta.
Favoritras på kor? Här kan jag inte välja, det är jämt mellan Fjällkor och Black Angus.

Kontakt mig

nVill du nå mig för att beställa bullar eller har frågor fins jag bara ett mail eller telefonsamtal bort.