Hej!

Roligt att du är här, kanske nyfiken och intresserad av sibirisk katt. Jag, Kajsa och min man Dennis har en stor kärlek till katter och har haft katt hela livet.
Vi har sedan 2005 fött upp katter, det började med Russian Blue och Ragdoll, helt fantastiska katter som vi älskade mycket. 

Men så en dag kom det sig att vi var och hälsade på en familj med med Sibiriska katter och vi blev fast. De var en charmig blandning av alla katter, vilda, gosiga, busiga och med stor portion älskvärdhet och med det började en liten uppfödning av sibirisk katt.
En uppfödning där alla katter är en del av familjen och kattungarna växer upp tillsammans med oss. De får mycket uppmärksamhet, social träning och gos för att ha lätt att kunna trivas i sina nya hem.
Vårt mål är friska katter med gott temperament och såklart rasstandard. Vi är nyfikna och utbildar oss kontinuerligt, man blir aldrig fullärd.
Jag är diplomerad uppfödare i Sverak och följer deras regler, vi har tillstånd av länsstyrelsen för att ha kattuppfödning.
Alla katter hälsotestas innan parning för HCM hjärta och PKD njurar genom ultraljud och vidare i livet för att bibehålla en frisk ras. Vi är såklart måna om att det ska bli ett bra hem våra kattungar får flytta till så därför kommer vi vilja att veta lite mer om er om ni är intresserade av kattunge. Vi finns i Alunda 4 mil nordost om Uppsala. Om du vill komma i kontakt med oss kan du ringa på tel 070-2884463 eller maila till videgardens@icloud.com


Varma hälsningar Kajsa

 
" I put down my book, The Meaning of Zen, and see the cat smiling into his fur as he delicately combs it with his rough pink tongue. "Cat, I would lend you this book to study but it appears you have already read it." He looks up and gives me his full gaze. "Don't be ridiculous" he purrs, "I wrote it." 
- Dilys Laing"